Verschillende disciplines, één huisstijl

TG groep faciliteert zelfstandig ondernemers in sport- en bedrijfskleding. Het team van professionals helpt je graag verder met verschillende specialismes: van financiële dienstverlening tot het bedrukken van kleding.  

Ontwerpstudio Mayd heeft de nieuwe huisstijl van TG groep ontwikkeld.
TG groep is een nieuw logo, een frisse website en meerdere communicatie-uitingen rijker. Want bij een specialist hoort een professionele uitstraling.
Klant
TG groep
Gemaakt
Logo, huisstijl, website communicatie-uitingen
Logo animatie TG groep Sneek

De nieuwe look & feel van TG groep

TG groep had als doel om de verschillende afdelingen zichtbaar te maken. Dit was dan ook het startpunt voor het creëren van de nieuwe stijl.  

Te beginnen bij het logo. Een beeldmerk dat uit losse elementen bestaat, die samen een geheel vormen. De losse elementen staan voor de verschillende disciplines. Die tezamen ook een geheel vormen: de TG groep.

Een sterk logo dat wordt ondersteund door beeld- en illustratiemateriaal, welke zowel online als offline te gebruiken zijn.
Bedrijfsfolder TG Sneek
Bedrijfsfolder
A4 presentatiemap
icon
meer info
illustratie kms
illustratie administratie
illustratie inkoop
illustratie klantenservice
illustratie logistiek
illustratie ontwerp
icon
meer info

Een nieuwe website, volledig in eigen beheer

Op je website komt je complete huisstijl samen. Het logo, de juiste combinatie van kleuren, je lettertype en de juiste beelden: samen vormen ze de identiteit van jouw merk.  

Voor de TG groep heeft ontwerpstudio Mayd een nieuwe website gebouwd. In de nieuwe look & feel en helemaal van deze tijd, doordat we de laatste technieken hebben gebruikt én de site mobiel vriendelijk hebben gemaakt. Bovendien kunnen de professionals van TG groep de website zelf onderhouden door middel van een eigen beheersysteem. Wel zo handig. Wel zo snel.
Website TG groep

"Als opdrachtgever heb ik verschillende projecten met Mayd gedaan. T.o.v. de grote/bekende creative agencies ben ik verrast door de creativiteit, de persoonlijke aandacht en het uiteindelijke resultaat. Mayd rekent daarbij een behoorlijk lagere prijs en is vooraf duidelijk over het budget."

Andy Hoekstra, algemeen directeur