Een nieuwe website
maak je met Mayd

Jouw website is je online etalage. Daarom is het belangrijk dat je website er herkenbaar en professioneel uitziet. En dat hij doet wat hij moet doen. Vanuit onze ontwerpstudio in Sneek ontwerpen en bouwen we websites die er hip en strak uitzien. Lekker fris noemen we dit ook wel. We creëren niet alleen het design, we zorgen er ook voor dat jouw website goed draait. Volgens de laatste technieken en natuurlijk mobielvriendelijk.

Wil jij een website laten maken in Sneek, Friesland?
We helpen graag bij de ontwikkeling van jouw website.
Responsive website Grondbank SneekGroente en fruit webshop

Het belang van een goede website

Mayd ontwerpt en bouwt gebruiksvriendelijke websites. Dit doen we voor de startende ondernemer die nog geen website heeft, maar ook voor de gevestigde ondernemer die toe is aan een nieuwe, frisse website. Wat je situatie ook is: met jouw nieuwe website kun je je klanten optimaal bedienen en daarmee de doelstellingen van je bedrijf behalen.

Een website die werkt

Ontwerpstudio Mayd bouwt professionele websites op basis van de laatste technieken en met specifieke functies. Maatwerk dus. We ontwerpen niet alleen het design, we zorgen er ook voor dat jouw website dag en nacht draait en goed werkt op mobiele apparaten. Kwalitatieve websites dus en ook nog voor betaalbare prijzen.

Zelf de touwtjes in handen

Zodra je de website in gebruik hebt, wil je zelf aanpassingen kunnen doen aan de inhoud (content). Wanneer het jou uitkomt. Wij werken met een content managementsysteem (CMS) waar je gemakkelijk zelf mee aan de slag kunt. Mocht je er toch niet uitkomen of wil je dat Mayd je hierbij ondersteunt? Wij staan voor je klaar.

Laat je website maken door Mayd

We doen het samen
Je hebt één aanspreekpunt en werkt dus direct samen met de maker. Mayd staat voor creatief en doordacht design. Websites met een visie dus. Dit doen we samen. Omdat we houden van korte lijnen. We kijken onder andere naar jouw bedrijfsdoelstellingen en doorlopen verschillende stappen om vervolgens samen tot een geweldig resultaat te komen.

Altijd goed in vorm

Websites bouwen we altijd volgens de laatste technieken. Je mag van ons verwachten dat jouw website soepel loopt, snel is en natuurlijk mobielvriendelijk is. En dat het design er lekker fris en modern uitziet. Altijd passend bij jouw merk.

Betaalbare websites
Mayd hanteert een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Passend bij jouw budget. Jij bepaalt wat er op jouw website komt. Dat is het fijne van onze samenwerking. Geen standaard websites dus, maar maatwerk. Precies zoals jij het wilt. En nodig hebt.