Wij zijn Mayd.
Een ontwerpstudio in Sneek.

Bij Mayd houden we van creatie en doordacht design. Het maakt niet uit hoe je het noemt, als het maar over ontwerpen gaat. Van logo ontwerp tot website. Daar zijn we sterk in. We maken ontwerpen waar een visie achter zit, die fris en vernieuwend zijn. We bruisen van de ideeën en nemen je daar graag in mee…
Studio Sneekontwerpstudio Mayd Sneek

Ben jij klaar voor een frisse blik op jouw merk?

Mayd is ontstaan vanuit het idee dat ieder bedrijf het verdient om gezien te worden. Elk bedrijf kan een herkenbaar, sterk en mooi merk zijn. We maken het zonder gedoe en super verfrissend. Samen trots zijn.

Je ontwerp betaalbaar,
fris en snel in huis

Wij houden van een praktische werkwijze: snel, betaalbaar en verrassend! Jij kunt rekenen op een originele kijk op jouw communicatie-uitingen. Dus of het nu een nieuw logo, een flyer of website betreft? Voor de vormgeving daarvan zit je goed bij Mayd.

Direct contact met jouw ontwerper

Bij Mayd houden we van korte lijnen. Je hebt één aanspreekpunt en werkt dus direct samen met de maker. Alle ontwerpers hebben een achtergrond in communicatie. Dat werkt erg prettig.

Mayd, onze bedrijfsnaam en cultuur

Mayd staat voor: maken, creëren, ontwerpen. Maar het klinkt ook als mate. We zijn je vriend, collega en verlengstuk van je organisatie. Altijd dichtbij, voor een frisse blik op je merk!