Een nieuwe naam met een frisse uitstraling

Als de markt verandert, verander je als ondernemer mee. Je verbreedt je takenpakket en voegt nieuwe diensten toe. Tot je op een gegeven moment ontdekt dat de uitstraling van je onderneming niet meer past bij het bedrijf dat het vandaag de dag is.

Dit gold ook voor Best inspect. Een bedrijf dat zich specialiseert in het uitvoeren van inspecties op het gebied van asbest, kruipruimten en ongedierte. Na het toevoegen van twee nieuwe diensten, sloot de naam en de huisstijl van het bedrijf uit Sint Jansklooster niet meer aan bij hun nieuwe identiteit.

Ontwerpstudio Mayd vernieuwde samen met Best inspect de naam en creëerde daarnaast een geheel nieuwe huisstijl. Een strak en modern design met een goed verhaal.
Klant
Best inspect
Gemaakt
Naam, logo, huisstijl, flyers, online banners, webdesign
Logo animatie

Kleine verandering, groot verschil

De oude bedrijfsnaam Asbest Inspect is een bekende in de markt. Best spannend dus om daar hele grote veranderingen in aan te brengen. Dat hebben we dan ook niet gedaan.  Het enige dat we hebben veranderd, is het woordje ‘As’ uit de naam halen. Hierdoor blijft ‘Best Inspect’ over. Een naam met een hele nieuwe lading, waarmee het bedrijf toch dicht bij zichzelf blijft.

De nieuwe naam is een afgeleide van bestrijding en inspectie. Bovendien benadrukt de nieuwe naam de kwaliteit van het bedrijf: de beste in inspectie en bestrijding.
Best inspect logo

Logo en huisstijl

Mayd ontwikkelde ook een herkenbare huisstijl. Helemaal van nu en lekker fris. Het logo benadrukt de kwaliteit van Best inspect: het inspecteren van de omgeving en het in kaart brengen van het probleem.

Wij vertaalden dit naar een beeldmerk waarin je duidelijk een radar en de letters ‘b’ en ‘i’ herkent. De ringen staan symbool voor betrouwbaarheid en het omarmen van de situatie: Best inspect regelt het voor je. Van inspectie en analyse tot het verwijderen van het probleem.
Best inspect logo
Best inspect logo betekenis
Best inspect huisstijlkleujren
Best inspect visitekaartje
icon
meer info

Online en offline communicatie-uitingen

De nieuwe huisstijl is ook doorvertaald naar verschillende communicatie-uitingen waaronder de bedrijfskleding, flyers, online banners en advertenties.

Bij een nieuwe visie, naam en huisstijl mag een mooie, frisse website natuurlijk niet ontbreken. Deze maakten we in samenwerking met Inzet Online.  

Met Mayd als vaste partner op het gebied van communicatie, ontwerp en huisstijl is Best inspect altijd voorzien van herkenbare content. Wanneer zij het nodig hebben en altijd passend bij de doelstelling.
Best inspect flyer
Best inspect flyer
Best inspect online banners
Best inspect website
icon
meer info