Op weg naar een krachtig merk, samen

Nota beperkt zich al lang niet meer alleen tot straatstenen en heeft zich ontwikkeld tot een gerespecteerde partner in grond-, weg- en waterbouw. Al deze disciplines komen samen in het samenwerkingsverband met de naam: Nota Groep, waaronder ook verschillende dochterondernemingen vallen. Om deze bedrijven te laten versmelten is er een nieuwe weg ingeslagen en heeft Mayd een complete rebranding mogen uitvoeren. We gingen samen aan de slag met merkidentiteit, huisstijl, websites en overige communicatie-uitingen.
Klant
Nota Groep
Gemaakt
Merkstrategie, merkidentiteit, logo's, huisstijl, website, communicatie-uitingen

Inspiratie uit straatstenen voor het logo

Bij het creëren van de nieuwe logo's zijn we de straat op gegaan, letterlijk. Hier vonden we de inspiratie voor de nieuwe stijl. Door het patroon van straatstenen vanuit een bredere invalshoek te bekijken, hebben we een raster gecreëerd dat diende als een solide basis voor de logo's. Elk logo bestaat uit drie lagen die de grond-, weg- en waterbouw vertegenwoordigen. Binnen het raster hebben we vier unieke logo's gecreëerd die toch dezelfde identiteit delen.

Een solide online basis

Met de focus op het creëren van een samenhangende online aanwezigheid hebben we alle websites vernieuwd. Iedere website is op dezelfde manier vormgegeven. Op de ene website wordt een specifieke dienst uitgebreider beschreven, terwijl een andere website de nadruk legt op vacatures.

"Bij Mayd krijg je alles in 1. Elke uitdaging gaan ze voor de volle 100% aan! Ze streven naar perfectie gericht op de wensen van de klant. Ze geven de klant de vrijheid om met eigen initiatieven te komen. Mayd is erg betrokken bij zijn opdrachtgever en verdiept zich in de klant. Wij als de Nota Groep zijn zeer tevreden met Mayd als onze vaste partner. Dankzij Mayd heeft onze “groep” nu zijn eigen identiteit en komen onze verschillende bedrijven op een krachtige manier samen."

Anouk Jasper, Nota Groep

Samen op weg naar een sterk merk

Effectieve branding gaat verder dan alleen een logo en een aantrekkelijke website. Het is vergelijkbaar met het leggen van stenen in een straat, waarbij elke steen bijdraagt aan het vormen van het geheel. We blijven voortbouwen aan communicatie-uitingen. Samen streven we naar een sterk merk in de regio, en elke stap brengt ons dichter bij dat doel.