Een partij die investeert in
de groei van jouw onderneming

TG groep is gespecialiseerd in het volledig faciliteren van zelfstandige ondernemers op het gebied van sport- en bedrijfskleding. Het team bestaat uit professionele medewerkers die je graag verder helpen en adviseren. TG groep werkt vanuit verschillende afdelingen. Van financiƫle dienstverlening tot het bedrukken van kleding. Ontwerpstudio Mayd heeft de nieuwe huisstijl ontwikkeld. Van logo en website tot diverse communicatie-uitingen.
Klant
TG groep
Gemaakt
Logo, huisstijl, webdesign en realisatie, folder
Logo animatie TG groep Sneek

De nieuwe huisstijl van TG groep

De verschillende afdelingen zichtbaar maken, dat was het startpunt voor de nieuwe huisstijl van TG groep. Het begin van de huisstijl is de kracht van het beeldmerk. Hierin komen de verschillende disciplines samen en dit vormt uiteindelijk 1 geheel, de TG groep. In de online- en offline communicatie wordt dit versterkt door eigen beeld- en illustratiemateriaal.
Bedrijfsfolder TG Sneek
Bedrijfsfolder
A4 presentatiemap
icon
meer info
illustratie kms
illustratie administratie
illustratie inkoop
illustratie klantenservice
illustratie logistiek
illustratie ontwerp
icon
meer info
Website TG groep

"Als opdrachtgever heb ik verschillende projecten met Mayd gedaan. T.o.v. de grote/bekende creative agencies ben ik verrast door de creativiteit, de persoonlijke aandacht en het uiteindelijke resultaat. Mayd rekent daarbij een behoorlijk lagere prijs en is vooraf duidelijk over het budget."

Andy Hoekstra, algemeen directeur