Een branding die staat als een huis

High Five Real Estate verhuurt vastgoed. Ze hebben één duidelijke missie: vastgoed in uitstekende staat verhuren op basis van goed vertrouwen voor zowel verhuurder, klant als partner. Met hart voor de zaak en de maatschappij. 

Ontwerpstudio Mayd vertaalde de missie van High Five Real Estate naar een nieuw logo. Ook creëerden we een nieuwe huisstijl en ontwierpen we een moderne website. Een set wenskaarten maken het geheel helemaal af.
Klant
High Five Real Estate
Gemaakt
Logo, huisstijl, webdesign en realisatie, wenskaarten
High Five Real Estate website

Website in eigen beheer

Met een website wil je zelf ook uit de voeten kunnen. Daarom ontwikkelden we een mobielvriendelijke website waarbij de klant zelf het aanbod van het vastgoed kan beheren.  

De kick-off is altijd het beginpunt. Voor High Five Real Estate bepaalden we samen met de klant de structuur van de site. Voor onze ontwerpers een mooie basis voor het ontwerp. Na goedkeuring van de klant gingen we over op de laatste fase: het bouwen van de website. Dit is gedaan volgens de laatste technieken en ontwikkelingen. Zo kan de klant de komende jaren weer vooruit. 
Mobielvriendelijke website
Vastgoed website

Wenskaarten als warm gebaar

Wie wordt er niet blij van een kaartje? Om klanten en relaties op verschillende momenten te verrassen, ontwierpen we voor High Five Real Estate een wenskaartenpakket met een twist. Wel zo origineel. En dus opvallend.
High Five wenskaarten
Wenskaarten High Five
icon
meer info

"Werken met een bureau als Mayd is heerlijk. Zo puur en eerlijk en een meer uitstekende kwaliteit in alles. De prijs is volledig 'fair' en bevat geen kosten, die niets toevoegen aan het op te leveren product. Dat is bij de meeste bureaus volledig anders."

Egon Diekstra, eigenaar