Een nieuwe naam en frisse uitstraling

Asbest inspect gaat voortaan door het leven als Best inspect. Door verbreding van het takenpakket en het toevoegen van plaagdierbestrijding en kruipruimte-inspecties sloot de naam en huisstijl niet meer aan bij de identiteit. Ontwerpstudio Mayd bedacht een nieuwe naam en creëerde een nieuwe huisstijl.
Klant
Best inspect
Gemaakt
Naam, logo, huisstijl, flyers, online banners, webdesign
Logo animatie

Een kleine verandering doet wonderen

De huidige bedrijfsnaam Asbest Inspect is al bekend onder de doelgroep. Daar wilden we niet te veel aan veranderen. Maar door de uitbreiding van het takenpakket voldeed de naam niet meer bij de nieuwe visie. Eén van de beste opties was om het woordje ‘As’ te laten vallen. Hierdoor houd je Best inspect over en blijf je dicht bij jezelf. De nieuwe naam refereert naar bestrijding en inspectie en benadrukt tevens de kwaliteit van het bedrijf; de beste in inspectie en bestrijding.
Best inspect logo

Logo en huisstijl

We ontwikkelden een herkenbare huisstijl, helemaal van nu en lekker fris. Het logo benadrukt de kwaliteit van Best inspect. Het inspecteren van de omgeving en de inventarisatie van het probleem. Wij vertaalden dit naar een beeldmerk waarin duidelijk een ‘radar’ en de letters ‘b’ en ‘i’ zijn te herkennen. De ringen staan symbool voor betrouwbaarheid en het omarmen van de situatie. Best inspect regelt het voor je. Van inspectie tot analyse en het verwijderen van het probleem.
Best inspect logo
Best inspect logo betekenis
Best inspect huisstijlkleujren
Best inspect visitekaartje
icon
meer info

Online en offline communicatie-uitingen

De nieuwe huisstijl is inmiddels ook door vertaald in verschillende communicatie-uitingen zoals bedrijfskleding, flyers, online banners en advertenties. Ook maakten we in samenwerking met Inzet Online de website van Best inspect. Daarnaast is Mayd de vaste partner voor Best inspect en ontwikkelen we regelmatig nieuwe middelen.
Best inspect flyer
Best inspect flyer
Best inspect online banners
Best inspect website
icon
meer info